Daar waar Miene Magazine een ludieke brug maakt tussen grafiek en reclame, is  MAG eerder expressief werk waarbij gevoel en gemoed centraal staan. Meer Sofie dan miene zeg maar. Wat beide e-zines wel gemeen hebben, is een passie voor grafisch design, muziek en de polders.
"An online graphic design project about triggering, searching for essence and perhaps producing meaning between you and me."
◾️◽️◾️◽️◾️◽️◾️◽️
De wereld is rond, alles heeft vorm. Vorm die opvalt. Vorm die gevonden wordt. MAG is gegroeid vanuit de observatie. De natuur in haar pure formatie en de constructies die de mens eraan heeft toegevoegd. Een maatschappij vol grafiek, beelden en design. Als vormgever neem je voortdurend waar. Je ziet structuren, patronen, contrasten. Statisch of in beweging. Reflectie of illusie. Je stelt ze in vraag. Je gaat op zoek naar verrassingen, toevalligheden. Je kijkt op je eigen manier. En wat je ziet, spreekt je eigen taal. 
Een verhaal kan een waarneming een richting geven en daarmee ook de beleving. Mijn werk situeert zich vooral in marketing en communicatie. Daar vraagt vormgeving om klare visuele taal. Een verhaal dat iedereen begrijpt. Er is weinig of geen ruimte voor het experiment. MAG is mijn natuurlijke reactie. Het verhaal begint vanuit de beleving. Vanuit de observatie, het gevoel en de fantasie. Impulsief. Suggestief. Intuïtief en een beetje doordacht. Omkaderd door datgene wat mij zuurstof geeft. Zeeland, het land waaraan ik verankerd ben. En de polders, de streek waarin ik dagelijks op imaginaire reis vertrek. Gedreven door muziek en de mens die ik liefheb.
MAG verschijnt als het uitkomt. Tonen wat er op dat moment inzit. Bij momenten misschien flauw en futiel. Soms plat, niets bewijzend of banaal. Bij vlagen misschien iets om te delen, iets nieuws, iets cools, iets warms. Voor de een leuk of interessant, voor de ander hol of alledaags. In ieder geval is het gemaakt met liefde voor de job. En anders dan wat ik anders doe.

Meer werk met 💥