White is the New Black - Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen ruilt hun vertrouwde zwarte dienstwagentje in voor een witte versie. Hiermee sluiten ze aan bij hun collega’s uit de andere Vlaamse provincies en dragen ze op hun beurt bij tot een sterk algemeen merkbeeld. Als surplus mocht ik ze nog een Oost-Vlaamse toets geven. Het werden twee opvallende golven op de flanken, een verwijzing naar een moderne, dynamische organisatie met medewerkers die altijd in beweging zijn. Thuisverpleegkundigen gaan dagelijks voor meer levenskwaliteit en gezondheid, en dat doen ze samen met alle andere medewerkers. ’Samen onderweg!’ staat dan ook te lezen op de buitenspiegels. 
Na de dienstwagens kregen ook de bestelwagens wat klevers op hun vel. Verschillende concepten lagen op tafel maar súper content dat team communicatie voor deze cartoon modern ging. #hetklixttussenons 💥
© miene, 2022 / Alle rechten voorbehouden. Illustraties en/of conceptvoorstellen mogen niet worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Meer werk met 💥